Via ferrata túra, Garda-tó

Térkép betöltése...

Időpont
2017.06.02 - 2017.06.05
Egész napos

Helyszín
Arco és a Garda-tó környéke, Olaszország

Kategóriák


Via ferrata túra, Garda-tóEz a túra igazi gyöngyszem a via ferrata túrák szerelmeseinek. Egy sor különlegességet járunk végig, gyönyörű rálátásunk lesz a Garda-tóra alulról, felülről…

Májusban már nyáriasra fordul az időjárás a Garda-tó környékén, és tovaszáll a hisztérikus és kiszámíthatatlan április.

A Garda-tó via ferrata túra programja

  1. nap: utazás – szállás elfoglalása, majd irány a Rio Sallagoni via ferrata
    Csapjunk egyenesen a közepébe! Egy gyönyörű szurdoktúrával kezdünk, amely során mintha dzsungelen vernénk keresztül magunkat. Lesz vállszélességű szoros, vízesés felett átívelő dróthíd és egy csodás túra. Fényképezőt tartsd csőre töltve!
  2. nap: Fausto Susatti és Moletti via ferrata: A túra via ferrata szempontból könnyűnek számít, hiszen egyszerű, különösebb erőfeszítést nem igénylő mozdulatokkal végig lehet mászni,  ám a megtett 1200m szintkülönbség miatt lesz sportértéke. Ráadásul olyan szemszögből láthatod a Garda-tó víztükrét és a szemben tornyosuló Monte Baldo-t, ahogyan sehonnan máshonnan. A fényképeződ ide is feltöltve hozd!
  3. Via ferrata túra, Garda-tónap: Che Guevara via ferrata – szintén hosszú túra, gyönyörű B-C nehézségben. Ha esetleg a társaság ügyes és erős, akkor megpróbálhatjuk a környék legizgalmasabb via ferrata-ját, a Rhino Pisetta-t is.
  4. nap: Egy kellemes, sportos via ferrata a Monte Albano-ra, majd utazás haza.

Ne feledd, mi képzett, gyakorlott hegymászó sportedzők vagyunk, így kihozzuk belőled a maximumot! Hozd a lelkesedésedet, a fényképeződet, a többit mi adjuk hozzá!

Kinek ajánlott a Garda-tó via ferrata túra?

Ha még sosem jártál itt via ferrata túrán, akkor ez az út biztosan el fogja nyerni a tetszésedet. Kezdőként, haladóként is csatlakozhatsz, hiszen a programot úgy állítottuk össze, hogy ha nincs problémád a magassággal, akkor élvezni fogod minden percét!

Dzsungel a Rio Sallagoni mentén. Via ferrata túra Garda-tóNehezek az utak? Csak annyira, hogy a kezdők azért még élvezzék. A siker sokkal édesebb, ha kicsit dolgozni kell érte! Ahogy már írtuk, mi képzett hegymászó, sziklamászó edzők, oktatók vagyunk óriási gyakorlattal. Ha bárhol megakadnál, ott termünk és hipp-hopp átsegítünk a nehezebb szakaszokon. Nagyon ügyesek vagyunk ám! 😉

További költségek

  • Utazás: teleautó rendszerrel, melyet megszervezünk. Kb. 15-25.000Ft/utas
  • Szállás: kb. 80€/fő/teljes túra (házban)
  • Hegymászásra érvényes balesetbiztosítás: kb. 4000Ft/fő/teljes túra

A Garda-tó Torbole-ból

Jelentkezés

Foglalás zárva erre az eseményre.