Mediterrán Sportmászó Tábor, Rovinj

Térkép betöltése...

Időpont
2017.04.29 - 2017.05.01
Egész napos

Helyszín
Rovinj, Horvátország

Kategóriák


Meiterrán sportmászó tábor: mássz egy-két fokozattal jobban!Mássz jobban egy-két fokozattal!

A közhiedelemmel ellentétben a sziklamászás nem az erő sportja. A jó lábtechnika, a tested megfelelő pozicionálása, az egyensúly sokkal fontosabb szerepet játszik, mint a nyers erő.

A sportmászó táborban arra törekszünk, hogy a mozgásodat összehangoljuk a szikla adottságaival és a tábor végére jobban mássz!

Mindezt mediterrán tengerparton, pálmafák felett és ráadásul nem is túl messzi tájakon, az Isztriai-félszigeten, Horvátországban. Tavasszal, a mászótermek világából kiszabadulva megtanulhatod a sziklamászás-sportmászás alapjait!

Mediterrán sportmászó tábor: Mássz egy-két fokozattal jobban!A táborban hangsúlyt fektetünk az erőfejlesztő, állóképesség-fejlesztő és nyújtó gyakorlatokra is, így hazatérvén akár saját magad edzője is lehetsz! Vagy ellátogathatsz falmászó edzéseinkre!

Meglátogatunk három isztriai sziklamászóhelyet, ahol megízleled a sziklamászást, belekóstolhatsz a sziklamászás biztonságos módjába, igazi örömmászásban és sok sikerélményben lesz részed! Ha eddig nem voltál szerelmese a sziklamászásnak, ezután biztosan az leszel!

Az utak mind-mind jól biztosított, nittelt sportmászó útvonalak lesznek. Kint létünk alatt végig kis csoportokban dolgozunk, így egyéni ütemben, a képességeidnek megfelelő utakat választhatunk neked, ahol egyéni ütemben fejlődhetsz! A tábor elején leginkább felső biztosítással fogunk mászni, de kipróbálhatod az igazi elölmászást is.

Kiknek ajánljuk a sportmászó tábort?

Mediterrán sportmászó tábor: gyerekeket is szívesen látunk!Ha szeretnéd kipróbálni a sziklamászást, szeretnél megtanulni sziklát mászni, akkor itt a helyed! Ráadásul olyan gyönyörű vidékeken mászunk majd, hogy ha más nem, már csak ezért is érdemes kijönnöd! 🙂

Még nem végeztél semmilyen sziklamászó tanfolyamot, de érdekel a sziklamászás? Esetleg már elvégezted az alapfokú sziklamászó tanfolyamot és szeretnéd mászótudásodat továbbfejleszteni? Akárhogy is, ez a tábor bizony segíteni fog abban, hogy néhány fokozattal jobban mássz, hiszen a hangsúly a mászástechnika javításán lesz! Ha még sosem másztál sziklát, akkor pláne! 🙂

Szeretnéd hozni a gyermekedet is?

Hozd! Csupa olyan helyen fogunk mászni, amit a gyerekek is meg tudnak közelíteni! Szóval hozd a gyerkőcöt és megtanítunk rá, hogyan biztosíthatod. Megtanítjuk, hogy később akár önállóan is tudjatok mászóiskolai körülmények között mászni. Másszatok együtt! (8-9 éves kortól javasolt)

A tengerparton (is) mászunk!Gyakran Ismételt Kérdések

Nincs párod? Nem gond. Lesz.

Nincs felszerelésed? A tábor idejére díjmentesen biztosítjuk számodra a technikai eszközöket. Neked csak a mászócipődről kell gondoskodnod (esetlegn és a magnéziás-zsákon kívül ingyenesen biztosítunk számodra, a beülőtől kezdve, a karabinereken keresztül a kötélig mindent!

Nincs mászócipőd? Keress meg bennünket, tanfolyamosunkként kedvezményesen vásárolhatsz mászócipőt!

A tudásodnak megfelelő utakban fogsz mászni!Sosem másztál még? Mindenki így kezdi! 🙂 Most itt az alkalom, hogy megtanuld az első mozdulatokat és így felügyelet mellett nem rögzülnek be rossz szokások, amiket később nehéz levetkőzni!

Már másztál? Akkor a tanfolyam után még jobban fogsz!

Úgy érzed, gyenge a fizikumod? Az abszolút tévhit, ami a sziklamászást övezi, hogy nagy erő kell hozzá! A sziklamászáshoz elsősorban koncentrálóképesség kell. A Mediterrán Sportmászó Táborban azért vannak ott az oktatóid, hogy segítsenek egy-egy út teljesítésében, hogy egy-egy mászónapot minél több sikerélménnyel zárhass! A célunk, hogy beleszeress ebbe a sportba… pár száz aktív tanítvány után úgy gondoljuk, elég jók vagyunk a motivációban! 🙂

Láthatod, minden érv amellett szól, hogy gyere! Jól fogod érezni magadat!

Ár

29.900Ft/fő, amely tartalmazza a teljes sziklamászó felszerelést (kivéve a mászócipőt és magnéziás-zsákot) és az oktatást.

Családi ár (1 felnőtt + 1 gyermek [betöltött 16 éves korig]): 56.000Ft

Az ár nem tartalmazza a szállás, utazás és a balesetbiztosítás díját.

További költségek:

  • Utazás kb. 15.000Ft/fő (teleautóval, melyet segítünk összehangolni)
  • Szállás (apartmanban) 70€/teljes tanfolyam/fő
  • Balesetbiztosítás kb. 3.000Ft/teljes tanfolyam. Érvényes ÖAV tagsági megfelelő. EU-s TB kártya kiváltása ajánlott!

Jelentkezés

Foglalás zárva erre az eseményre.