Középfokú sziklamászó tanfolyam, Les Calanques

Térkép betöltése...

Időpont
2018.04.28 - 2018.05.05
Egész napos

Helyszín
Les Calanques, Franciaország

Kategóriák


Több kötélhosszas sziklamászás - középfokú sziklamászó tanfolyam - szm2Paradicsomi körülmények között másszuk a több kötélhosszas utakat.

Milyen tapasztalatokat szerzel ezen a programon?

Egyrészt a mászótudásod eszméletlen módon fog fejlődni. Nyugodtan számolhatsz 1-2 fokozatnyi javulásra, hiszen rengeteget leszünk a sziklafalakon.

A kötéltechnikád letisztul, gyorssá és hatékonnyá válik. Amit a kezdő tanfolyamon elsajátítottál, az most készségszintűvé , rutinszerűvé válik. Gyorsabban fogsz standot építeni, társat biztosítani, ereszkedni, akár több kötélhosszt is.

Tudod mi az a konglomerátum? Másztál már rajta? Mintha csak egy tenger melletti mászóteremben lennél! A kövek kifelé állnak a falból és mégis természetesek. Ugyanazt a mászómozgást alkalmazhatod, mint a műfalakon! Brutálisan érdekes és izgalmas! Természetesen ezen unikumon kívül elsősorban gyönyörű, a tenger felett tornyosuló, hófehér mészkősziklákon fogunk mászni, hiszen itthon és Magyarország környező országaiban is leginkább ilyen kőzetet fogsz találni.

A helyszín csodálatos lesz, imádni fogod!

Sziklamászás a Földközi-tenger partján

Ajánljuk-e neked a középfokú sziklamászó tanfolyamot?

Másztál már konglomerátumon?Az alap kötéltechnikát, azaz

  • a társbiztosítást,
  • az előremászás technikáját, nittelt utakban,
  • az ereszkedés technikáját

már tudnod kell. Ha kicsit döcögősen is, de egy kezdő kurzust végzett embernek ezeket illik tudnia. Nyilván ha kérdésed van a tanfolyam előtt ezekkel kapcsolatban, keress bennünket!

Szükség lesz továbbá stabil 5a (V-V+) mászótudásra. Ha nem vagy biztos magadban, feltétlenül keress meg bennünket és együtt kitaláljuk, jó-e neked ez a tanfolyam!

További költségekKözépfokú sziklamászó tanfolyam 2018, Les Calanques

  • Utazás: teleautó rendszerrel, kb. 45.000Ft/fő
  • Szállás: faházban, kb. 160€/fő
  • Balesetbiztosítás: sziklamászásra érvényes balesetbiztosítás megkötése kötelező! Érvényes ÖAV tagsági esetén nincs szükség további biztosítás megkötésére.

Jelentkezés

Jegy típusa Ár Helyek
Részvételi díj
Nem tartalmazza az utazás, szállás és étkezés költségeit
72 900Ft