Középfokú sziklamászó tanfolyam, Arco

Térkép betöltése...

Időpont
2018.04.28 - 2018.05.05
Egész napos

Helyszín
Arco és a Garda-tó környéke, Olaszország

Kategóriák


Középfokú sziklamászó tanfolyam, ArcoAz európai sziklamászás fellegvárában, a Garda-tó mellett, Arco-ban tanulhatod a több kötélhosszas technikákat.

Milyen tapasztalatokat szerzel ezen a programon?

Egyrészt a mászótudásod eszméletlen módon fog fejlődni. Nyugodtan számolhatsz 1-2 fokozatnyi javulásra, hiszen rengeteget leszünk a sziklafalakon.

A kötéltechnikád letisztul, gyorssá és hatékonnyá válik. Amit a kezdő tanfolyamon elsajátítottál, az most készségszintűvé , rutinszerűvé válik. Gyorsabban fogsz standot építeni, társat biztosítani, ereszkedni, akár több kötélhosszt is.

A tanfolyamon Ti magatoknak fogjátok kiválasztani a mászóutakat, természetesen némi oktatói segítséggel. Megtanulod megkeresni a mászóhelyszínt, beszállást, hiszen később önállóan is szeretnél ilyet csinálni. Megtervezzük a mászólogisztikát, az ereszkedést és csupa olyan dologgal foglalkozunk, amely ismereteket később más mászóhelyeken is kiválóan tudsz majd kamatoztatni.

A helyszín csodálatos lesz, imádni fogod!

Középfokú sziklamászó tanfolyam, ArcoNeked való a középfokú sziklamászó tanfolyam?

Az alap kötéltechnikát, azaz

  • bekötözködést,
  • a társbiztosítást,
  • az előremászás technikáját, nittelt utakban,
  • az ereszkedés technikáját

már tudnod kell. Ha most még kicsit döcögősen is, de mennek, akkor ezeket a technikákat a tanfolyam végére kiválóan fogod tudni. Nyilván ha kérdésed van a tanfolyam előtt ezekkel kapcsolatban, keress bennünket!

Szükség lesz továbbá stabil 5a (V-V+) mászótudásra. Ha nem vagy biztos magadban, feltétlenül keress meg bennünket és együtt kitaláljuk, jó-e neked ez a tanfolyam!

Középfokú sziklamászó tanfolyam, ArcoTovábbi költségek

  • Utazás: teleautó rendszerrel, kb. 30.000Ft/fő
  • Szállás: házban, kb. 160€/fő
  • Balesetbiztosítás: sziklamászásra érvényes balesetbiztosítás megkötése kötelező! Érvényes ÖAV tagsági esetén nincs szükség további biztosítás megkötésére.

Jelentkezés

Foglalás zárva erre az eseményre.