Középfokú sziklamászó tanfolyam, Arco

Térkép betöltése...

Időpont
2018.04.28 - 2018.05.05
Egész napos

Helyszín
Arco és a Garda-tó környéke, Olaszország

Kategóriák


Középfokú sziklamászó tanfolyam, ArcoAz európai sziklamászás fellegvárában, a Garda-tó mellett, Arco-ban tanulhatod a több kötélhosszas technikákat.

Milyen tapasztalatokat szerzel ezen a programon?

Egyrészt a mászótudásod eszméletlen módon fog fejlődni. Nyugodtan számolhatsz 1-2 fokozatnyi javulásra, hiszen rengeteget leszünk a sziklafalakon.

A kötéltechnikád letisztul, gyorssá és hatékonnyá válik. Amit a kezdő tanfolyamon elsajátítottál, az most készségszintűvé , rutinszerűvé válik. Gyorsabban fogsz standot építeni, társat biztosítani, ereszkedni, akár több kötélhosszt is.

A tanfolyamon Ti magatoknak fogjátok kiválasztani a mászóutakat, természetesen némi oktatói segítséggel. Megtanulod megkeresni a mászóhelyszínt, beszállást, hiszen később önállóan is szeretnél ilyet csinálni. Megtervezzük a mászólogisztikát, az ereszkedést és csupa olyan dologgal foglalkozunk, amely ismereteket később más mászóhelyeken is kiválóan tudsz majd kamatoztatni.

A helyszín csodálatos lesz, imádni fogod!

Középfokú sziklamászó tanfolyam, ArcoNeked való a középfokú sziklamászó tanfolyam?

Az alap kötéltechnikát, azaz

  • bekötözködést,
  • a társbiztosítást,
  • az előremászás technikáját, nittelt utakban,
  • az ereszkedés technikáját

már tudnod kell. Ha most még kicsit döcögősen is, de mennek, akkor ezeket a technikákat a tanfolyam végére kiválóan fogod tudni. Nyilván ha kérdésed van a tanfolyam előtt ezekkel kapcsolatban, keress bennünket!

Szükség lesz továbbá stabil 5a (V-V+) mászótudásra. Ha nem vagy biztos magadban, feltétlenül keress meg bennünket és együtt kitaláljuk, jó-e neked ez a tanfolyam!

Középfokú sziklamászó tanfolyam, ArcoTovábbi költségek

  • Utazás: teleautó rendszerrel, kb. 30.000Ft/fő
  • Szállás: házban, kb. 160€/fő
  • Balesetbiztosítás: sziklamászásra érvényes balesetbiztosítás megkötése kötelező! Érvényes ÖAV tagsági esetén nincs szükség további biztosítás megkötésére.

Jelentkezés

Jegy típusa Ár Helyek
Részvételi díj
Nem tartalmazza az utazás, szállás és étkezés költségeit
72 900Ft