Falmászó edzés kezdőknek és haladóknak

Térkép betöltése...

Időpont
2016.12.19
6:30 de. - 8:30 de.

Helyszín
BME Sportközpont, Budapest

Kategóriák


Falmászó edzés Budapest XI.kerületHétfő, szerda és péntek reggeli falmászó edzéseinken kávé nélkül is garantáltan felébredsz! 🙂 A lendületes napkezdésen kívül csiszolhatod mászótechnikádat, javíthatod az erőnlétedet, az állóképességedet és a hajlékonyságodat. Ezen túlmenően falmászó edzéseink fejlesztik a sportágspecifikus kondícionális képességeidet és az általános fizikai állapotodat. Ráadásul nemcsak a mászóteremben leszel hatékonyabb, hanem a sziklán is kamatoztathatod majd az edzések jótékony hatásait.

Falmászó edzés haladóknakFalmászó edzéseinket hétfőn, szerdán és pénteken reggel 6:30 – 8:20 között tarjuk a BME Műfalon (BME Sportközpont, Budapest XI.ker. Bertalan Lajos u. 4-6.). Kérjük, hogy érkezz kicsit korábban, hiszen 6:30-kor már a bemelegítéssel kezdünk!

Miért jó a falmászó edzésünk?

Mert nagyon jó a hangulatban és hatékonyan fejlődsz! Rengeteg mászójátékkal, gondosan kiválasztott ügyességfejlesztő (mászó) gyakorlattal, célzott edzéstechnikával és következetes edzéstervvel fejlesztjük a tudásod.

Falmászó edzés kezdőknekEnnek megfelelően izzasztó munkát és bedurrant izmokat ígérünk, de edzés után van lehetőséged zuhanyozni, és kedved szerint még infraszaunázni is. Így kellemesen felfrissülve mehetsz dolgozni vagy egyéb napi teendőid után! Szóval, ne keress kifogásokat, nyomd a Jelentkezem gombot, és gyere!

Kezdők jelentkezhetnek?

Természetesen! Edzéseinken a kezdőket külön felzárkóztatjuk a haladóbbakhoz, kis csoportban dolgoznak, így ha még sosem másztál akkor is nyugodt maradhatsz: meg fogod tanulni az alaptechnikákat! 🙂

Ja, és ha nincs párod, nem baj! Az edzésen hozzád illő párt fogunk találni számodra! Persze mászástechnikailag értve… 🙂

Köteles és boulder mászóedzésekFalmászó edzés árai

  • 5 alkalom: 16.000Ft
  • 10 alkalom: 26.000Ft
  • 20 alkalom: 39.000Ft

Az ár tartalmazza a terembelépő árát is!

Miért nincs egyszeri alkalom?

Egy edzés – nem edzés. Ha nem vagy biztos magadban, gyere próbáld ki az edzést és ha tetszett (úgyis fog), akkor vedd meg a bérletedet! Ha nem voltál elégedett, akkor sincs harag; csak a terembelépő és az esetleges felszereléskölcsönzés árát kell kifizetned és elbúcsúzunk egymástól! 🙂

Falmászó felszerelés

Ha nincs falmászó felszerelésed, a helyszínen tudsz bérelni:

  • mászócipő: 500Ft/alkalom
  • beülő: 200Ft/alkalom
  • magnézia: 100Ft/alkalom
  • karabiner, biztosítóeszköz: ingyenes

 

 

Erőnléti falmászó edzés a BME Műfalon – timelapse from Gyula Farkas on Vimeo.

Szeretnél jobban mászni, szeretnél erősödni? Szeretnél sportos testalkatot? Gyere és eddz velünk!

Ha szeretnél csatlakozni falmászós edzéseinkhez, keress meg bennünket e-mail-en vagy telefonon!